Instituut voor huidverzorging

Hot Stone

Hot-Stone therapie is een geweldig intense warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De Hot-Stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie. Nadat de stenen zijn gelegd, word je verder los gemasseerd met de warme stenen en olie. Een Hot-Stone massage zorgt voor een diepe ontspanning  en ontgifting.

Er wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd. De stenen die tijdens deze massagevorm worden gebruikt hebben een temperatuur van ongeveer 45 graden, die ze bereiken in een speciale heater.  De stenen die gebruikt worden zijn afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die door de eeuwen heen glad gepolijst zijn door wind en water. Er worden stenen van verschillende afmetingen gebruikt.

De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige bewegingen. Door de combinatie van warmte en beweging kan er dieper in het spierweefsel gewerkt worden, wat de massage effectiever maakt. Deze massagetechniek stimuleert met name de orgaanfuncties en de stofwisseling en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Daarnaast ondersteunt de Hot-Stone massage alle niveaus van de geest doordat het de emotionele, mentale en fysieke energieën harmoniseert. Tenslotte is de Hot-Stone massage geschikt voor iedereen die zijn of haar lichaam lekker wil laten verwennen en wil ontspannen.

Hot-Stone massage  € 55.00 (60 min)

Hot-Stone rugmassage € 30.00 (30 min)

 

CaritaDecléor