Instituut voor huidverzorging

Sabaaydi

De Sabaaydi massage komt oorspronkelijk uit Thailand, en kenmerkend voor deze massage vorm zijn de kruidenstempels.

De samenstelling van deze unieke Sabaaydi kruidenstempels zijn volgens het traditionele recept van What Pho (de meest beroemde massageschool van de wereld gelegen in Thailand). De kruidenmix bevat o.a Borneol & Camphor, Tamarinde, Citroengras, Pogostemon, Kaffir limoen,  Tumeric, Gember/Zingeber, Accacia & Concinna wild, Pandanblad , Cablin (Patchoulli). Deze kruiden hebben een reinigend, verwarmend en kalmerend effect.

De massage zelf bestaat uit een aantal handelingen. Allereerst worden rug en schouderpartij met de warme Thaise kruidenbundels gemasseerd. Daarop volgt een ontspannende oliemassage van de rug. De laatste restjes spanning vloeien weg bij de hoofdmassage. De behandeling wordt afgesloten met een oliemassage van de voeten. De totale behandeling duurt een uur en kan naar behoefte worden aangepast.

De effecten van de Sabaaydi massage:
Brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, jicht en spierdystrofie. Het bevordert het afvoeren van afvalstoffen bij verzuring van het lichaam. Het heeft een reinigend effect op de organen. Preventief voor een gezond lichaam. Door middel van deze Sabaaydi massage komen onderliggende blokkades  vrij en  gaat de energie weer stromen.

Sabaaydi massage  € 55.00 (60 min)

CaritaDecléor