Instituut voor huidverzorging

Workshops

Met enige regelmaat organiseert Care & Co make-up of nagelverzorgings workshops. Hierin worden de basis principes van een goede make-up of nagelverzorging op een praktische manier duidelijk gemaakt, en kunt u rekenen op een uitgebreid persoonlijk advies.

De workshops zijn over het algemeen ’s avonds en worden begeleid door twee specialistes. Om u voldoende aandacht te kunnen geven is het aantal deelnemers beperkt tot maximaal 8.

De make-up avonden starten rond 20:00 en duren tot ca 22:30 , en voor een feestelijk hapje en drankje wordt gezorgd. De kosten voor de avond zijn € 20,- maar bij besteding van € 50,- of meer is de gehele avond gratis.

De nagelverzorgings avonden starten ook rond 20:00 en duren tot ca 22:00, voor een feestelijk hapje en drankje wordt gezorgd. De kosten voor de avond zijn € 45,- dit is inclusief het complete TRIND perfect system.

Denk ook eens aan het boeken van een workshop bij een verjaardag, een vrijgezellenfeest of gewoon als een gezellige informatieve avond met vriendinnen.

 Inschrijven kunt u via het contactformulier op de site of door even te bellen 06-24532039.

CaritaDecléor